face-2-face_preparation

Nu på lördag och söndag pågår Stockholm Music & Art Festival på Skeppsholmen. Då hedrar vi Stockholm med ett besök och ger samtidigt festival-besökarna en chans att upptäcka Naturarvet och en möjlighet att bidra till att bevara Sveriges sista gammelskogar.

Vi vet att många utanför den redan frälsta skaran säkerligen skulle gilla Naturarvet skarpt. Dom måste bara få chansen att upptäcka och bli förälskade i Naturarvet. Detta blir inledningen på den nya kampanjen att värva skogsfaddrar.

Vid Skeppsholmsbron kommer vi att möta allmänheten s.k. face-to-face och bjuda in dom som stannar och pratar med oss att bli skogsfaddrar.

För ändamålet har vi satt hem-tryckta naturarvet-etiketter på gamla ettklickforskogen vykort, med en kort text på baksidan, också den på hem-tryckta etiketter. Dessa kan vi lämna ut till de som inte vill bestämma sig för att bli skogsfaddrar på stubben. På kroppen bär vi tröjor med hem-tryckta dekaler med en uppmaning att swisha för gammelskogen.

Har du vägarna förbi får du gärna komma fram och ge oss en kram och hjälpa till med att av en händelse se till att en och annan förbipasserande råkar hamna precis där vi står och strålar mot dom 🙂