Stäng ×

Farsdag och klicka – Naturarvet gör livet roligare

 

---

Hej Gammelskogsvän!

Sparvhök FARS DAG – sista chansen idag, om du vill att vi skickar gåvobeviset – annars kan du vänta till sista minuten!

Ge gåvan och få ett gåvobevis till far genom insamlingssidan eller skogsbutiken.

Om du glömmer tills du träffar far på söndag så swisha snabbt in en gåva till 9011172 och visa kvittot för farsan.

Passa på att beställa julgåvor att ge bort för all del.

Klick-knapp DU KLICKAR VÄL PÅ DEN BRUNA KLICK-KNAPPEN PÅ HEMSIDAN VARJE DAG?

Då bevaras en handflatas yta gammelskog för varje klick!

Här är våra AKTUELLA KLICK-SPONSORER:

Näva Ekotextil, som säljer ekologiska kläder av hög kvalitet och i naturmaterialen ull, ull/siden och bomull. I Nävas webbshop och i deras fysiska butik i Järna hittar du kläder för alla årstider, i alla storlekar, från baby till vuxen. Deras motto är bra kvalitet till rimliga priser! Dessutom är deras naturmaterial nyttiga för både dig, dina nära och kära och för naturen. Handla julklappskläder hos Näva så gör du nytta även för gammelskogen.

Slåttergubben, som varit sponsor under två fågelmatnings-säsonger kör nu vidare med sponsring. Köp all din fågelmat från Slåttergubben och gör trippel nytta: 1. Giftfri naturlig föda för fåglarna. 2.Biologisk mångfald och god miljö i odlingslandskapet. 3.Bevara Sveriges sista gammelskogar genom sponsring av Naturarvet. Handla dina fröer genom deras webbshop eller i den fysiska butiken öppen med självbetjäning 24/7 på den ekologiskt odlade gården utanför Linköping. Tips: Vill du lära dig allt om lie-slåtter och köpa en fin lie så har du kommit till rätt gubbe 🙂

Momo Jord, som satsar minst en procent av sin omsättning till Naturarvet, är butiken med friluftsprylar och annat nära naturen, nära hjärtat. I webbshoppen har Momo Jord samlat det som tar dig närmare naturen eller närmare dig själv. Allt noga utvalt och sådant dom själva använder. Dessutom bevarar du gammelskog genom att handla från Momo Jord!

LAV VÄL! 

Naturarvet || Björksäter 1 || 649 91 Sparreholm || 070-648 47 89 || www.naturarvet.se

Prenumerera nyhetsbrev genom att Klicka här! Om ett e-postmeddelande inte öppnas så skicka ett mejl med rubriken ‘Prenumerera på nyhetsbrev’ till info@naturarvet.se och skriv ditt namn, e-postadress och gärna övriga personuppgifter i meddelandet.