Skogsfadder-sidan

Vill du göra en stor insats för att långsiktigt bevara Sveriges sista gammelskogar genom Naturarvet? Då ska du bli Skogsfadder. Att vara skogsfadder innebär helt enkelt att du blir Autogirogivare hos Naturarvet. Som Skogsfadder bidrar du till att bygga en stabil och långsiktig grund för arbetet med att lämna över ett naturarv med orörda och artrika skogar till kommande generationer.

Autogiro
Bestäm på vilket sätt du vill vara fadder (se nedan). Anslut sedan Naturarvet som mottagare av betalningar via autogiro enligt någon av dessa metoder (vi rekommenderar metod nr 1. Din Internetbank):

  1. Autogiro via din Internetbank – snabbt och tryggt!

  2. Fyll i BGCs formulär (med BankID eller Mobilt BankID).

  3. Skicka in en anmälan via e-post eller vanlig post.

  4. Vi skickar hem en autogiroanmälan till dig.

Du kan vara fadder på något av följande sätt:

Skogsfadder
Du är med på minst 100 kr/mån utan tidsbegränsning. Du är en av gammelskogens viktigaste beskyddare för ett kontinuerligt och långsiktigt bevarande.

Gåvofadder
Du kan ge bort ett tidsbegränsat fadderskap till någon i minst ett år. Mottagaren får ett gåvobevis och när fadderskapet löper ut kan det tas över om mottagaren är myndig och ansluter sig via autogiro. Först ser du till att du själv är ansluten till autogiro enligt någon metod ovan. Skriv samtidigt ett mejl till insamling@naturarvet.se och ange vem som ska vara gåvofadder och vem som ger bort det så ordnar vi ett gåvobevis som vi skickar till mottagaren eller till dig så att du får överlämna det själv.

Studerande-/Pensionärs-/Låginkomst- fadder
Alla är viktiga. Du är med på minst 50 kr/mån utan tidsbegränsning. Tänk på att fyra studerande-faddrar kan vara Samgivare som Iglekärrsfadder.

Om du har frågor eller får problem under processen kan du alltid ringa 070-648 47 89 eller skicka e-post till insamling@naturarvet.se