Stäng ×

Avslag!

paraplyeken_avslag

Avslag!

Naturarvet har fått avslag på förvärv av Solliden. En tjänsteman på Länsstyrelsen i Västra Götalands län har tolkat jordförvärvslagen ofördelaktigt för Naturarvet och vill få förvärvstillstånd prövat rättsligt. Tidigare skogar har beviljats förvärvstillstånd så detta kommer som en chock. Nu är det superviktigt att överklaga på rätt sätt och därför söker vi hjälp av en duktig advokat.

Gammelskogen i Solliden behöver din hjälp! Sprid detta vidare och stöd Naturarvet så att vi kan få rätt hjälp och kommer ut ur det här och landar på alla fyra, som en lokatt som sen kan ta ett enormt hopp framåt och köpa mer skog i stället för att bli stoppade av tjänstemän som tolkar lagen godtyckligt.

Läs mer i vårt pressmeddelande här!

www.naturarvet.se – Tillsammans med Naturarvet Bevarar Du för Evigt Sveriges Sista Gammelskogar före år 2030!