Framtidsskog

Nästa skog som Naturarvet förvärvar

Bevara din egen skogsruta

OBS! Alla rutor i denna måltavla är reserverade. Du kan beställa skogsrutor i någon av våra pågående insamlingar, där du får en ruta med koordinater som du kan besöka. Gå till skogsrutorna –>.

Här kan du bevara en öronmärkt skogsruta i Naturarvets nästa gammelskog för skogens eller din egen skull eller för att uppmärksamma någon eller hedra någons minne. När nästa skog är förvärvad kommer dessa rutor överföras till den skogen och ytan som täcks läggs in som satellitbild under rutorna, istället för den snygga bild över en avlägsen skog bortom en sjö som ligger där nu.

Varje ruta är ca 100 kvadratmeter stor och kostar 1250 kronor. Klicka på en eller flera delar av bilden nedan som inte redan är upptagna och fyll i beställningsformuläret. Om du vill ha en större bild än en ruta ger så kan du beställa fler intill varandra så kommer bilden anpassas för att passa över fler rutor! Varje bildruta är 33×33 pixlar.

Tips! Håll pekaren över en redan upptagen ruta så kan du se om det finns en text kopplad till rutan. Om rutan/bilden har en webb-länk kopplad till sig kan du klicka på rutan och komma till hemsidan eller bilden som är kopplad.