Skogsrutor i Ullersjöbäckens gammelskog U2

Mål: 5 212 500 SEK
Uppnått: 5 212 500 SEK
Utveckling: 100.0 %

Här kan du bevara en andel i Ullersjöbäckens gammelskog för din egen del eller för att uppmärksamma någon eller hedra någons minne. Varje andel är ca 400 kvadratmeter stor och kostar 1250 kronor.

Klicka på en eller flera delar av bilden som inte redan är upptagna och fyll i beställningsformuläret nedan. Köpet är genomfört när du har betalat på betalsidan eller, om du väljer ”betala via bankgiro eller plusgiro”, när vi har mottagit betalning. Du får i så fall en orderbekräftelse med mejl och följer instruktionerna för betalning.

När betalningen är mottagen och skogsrutan/skogsrutorna är publicerade så skickar vi också ett unikt gåvobevis till den e-post adress som du har uppgivit. I gåvobeviset finns en bild från en miljö i området samt koordinater och en Google maps länk samt en länk till denna måltavla.

  • Tips! Snart kan du se på en karta över Ullerjöbäckens gammelskog var Skogsrutorna ligger på fastigheten.
  • Tips! Håll pekaren över en redan upptagen ruta så kan du se om det finns en text kopplad till rutan. Om rutan/bilden har en webb-länk kopplad till sig kan du klicka på rutan och komma till hemsidan eller bilden som är kopplad.
  • Om du själv vill ha en större bild än en ruta ger så kan du ”köpa” fler intill varandra så pusslar vi ihop dom till en bild! Bilden du lägger till ska helst passa in i rutans/rutornas format. Varje ruta är 33X33 pixlar.