Gammelskogsheter 7 april 2017

Naturarvet

Swish: 123 901 11 72 – BG: 901-1172

GE BORT EN GÅVA – BEVARA SKOG – GAMMELSKOG – NATURARVET – KONTAKT
---
Bästa gammelskogsvän!

Du som redan läst nyhetsbrevet har väl inget annat att göra än att klicka för gammelskogen på hemsidan. Kom ihåg att göra det varje dag, då kan vi ta in fler sponsorer och bevara mer gammelskog. En handflata gammelskog för varje klick bevaras – Tillsammans bevarar vi Sveriges sista gammelskogar, handflata för handflata 🙂

– Avslag – Naturarvet fick avslag på ansökan om förvärvstillstånd för att köpa den större delen av Solliden och överklagar nu beslutet. Det kostar mer pengar och tar längre tid men vi känner tillförsikt till att vi har rätten på vår sida. Läs mer här.

– #BioMFDag – Ett par eldsjälar inom naturvården, Rebecka Lemoine och Erik Hansson, har dragit igång ett projekt för att göra något konkret av FNs internationella dag för biologisk mångfald den 22 maj. Och Naturarvet bidrar med två aktiviteter. Delta du också och läs mer här.

– Paraplyträd – För att samla in pengar till Solliden har vi en nyutvecklad “produkt”. Du kan själv bli “ägare” av en fin ek eller annat paraplyträd i Solliden. Kolla in dom häftiga träden med sfäriska foton här.

– HTTPS – Naturarvets hemsida har migrerat till HTTPS, vilket innebär säkrare internethandel i skogsbutiken och fler möjligheter. Vi räknar med att inom kort kunna ha betalning med Swish direkt i skogsbutiken. Om du fått problem med att öppna vår sida för att kunna klicka så prova med att uppdatera sidan i din webbläsare eller rensa ut historiken.

– Internationella skogsdagen – uppmärksammades av Naturarvet med en kort informativ video. Se den här.

– Vårlängtan – just nu stormar våren in samtidigt som det blir en allt mer hektisk tid på många arbetsplatser. Om du inte hinner ut för att njuta av våren eller redan nu längtar till grönskan så kan du virtuellt skölja dina sinnen med Meditationsvideo:Lövskog, som du hittar här i Skogsbutiken.

Följ och gilla Naturarvet på Facebook och Instagram.

Vill du ha vårt nyhetsbrev som ett mejl lite då och då? Skicka ett tomt mejl med rubriken “Nyhetsbrev” till naturarvet@naturarvet.se. Vill du avsluta så skicka ett mejl med rubriken “Avsluta” till nyhetsbrev@naturarvet.se.

Hej svejs i gammelskogen!

Naturarvet || Björksäter 1 || 649 91 Sparreholm || 070-648 47 89 || www.naturarvet.se