Skogsbutiken

Välkommen till Naturarvets Skogsbutik

Ge bort en gåva med ett fint gåvobevis

Här kan du ge en gåva i form av symboliska skogslevande träd och andra arter som har noterats i våra gammelskogar och därmed får vara kvar och åldras med värdighet i sin gammelskog. OBS! Gåvobevisen avser inte något specifikt träd utan motsvarar symboliskt värdet av att skydda ett träd eller annan art. Du kan också ge bort en hel skogsruta här.

Gör så här (klicka för att visa/dölja)

 1. Gör så här:
  • Börja välja vilken kategori av gåva du vill ge. ”Skriv egen” är din egen fritt utformade titel.
  • Välj sen ett motiv. Du kan byta motiv så länge du inte gått vidare till kundvagn eller beställ.
  • Fyll i namn/-en som gåvan är till och en personlig hälsning inklusive vem gåvan är från. Välj belopp eller antal träd/arter som du vill ge skydd.
  • Klicka på ”Förhandsgranska” för att kolla att det blev rätt. Klicka på förhandsgranskningen för att komma tillbaka till formuläret.
  • Om du vill beställa fler gåvobevis samtidigt klickar du i rutan vid ”Spara i kundvagn” och klickar på ”Spara”.
  • När du är nöjd, Klicka på ”Beställ” eller på kundvagnen upp till höger på sidhuvudet för att betala gåvan med swish, kort eller faktura. Swish och kort går direkt in medan faktura tar några dagar att registrera efter din betalning. Är det ett företag/organisation som ger gåvan, kryssa i rutan för Företag.
  • Fyll i de uppgifter som efterfrågas och klicka på Slutför. Följ instruktionerna om du valt swish eller kort. Efter betalning eller om du valt Faktura får du en orderbekräftelse via e-post. Om du valt swish eller kort och inte lagt till utskrift finns en länk för nedladdning av gåvobeviset som pdf i mejlet. För faktura finns en länk för nedladdning av fakturan.
  • Som tillval kan du i kassan välja att vi skriver ut och skickar gåvobeviset. Skriv sen in den adress som gåvobeviset ska skickas till. Även om det ibland kan gå snabbare så räkna med uppemot en vecka för leverans till önskad adress.