Iglekärr nordost

Insamlingen till Iglekärr är klar 🙂 Klicka här för att “köpa” skogsrutor eller paraplyträd i Skarnhålans gammelskog. Det finns ett tiotal skogsrutor kvar i kartan nedan så du kan fortfarande välja en av dem. Pengarna går till att köpa nästa skog, just nu Skarnhålans gammelskog.

Här kan du ”köpa” en andel i Iglekärrs gammelskog. Varje andel är ca 150 kvadratmeter stor och kostar 1 500 kronor. Klicka på en del av bilden som inte redan är upptagen och följ instruktionerna. OBS! Köpet är inte genomfört förrän du har betalat i ”kassan”. (Om du väljer ”betala via giro” reserverar vi ändå din andel tills betalningen är genomförd.) Gåvorna som kommer in på detta sätt bidrar till att bevara nästa skog eftersom Iglekärr redan är bevarad för all framtid genom att det kom i Naturarvets ägo och blev naturreservat 2016.

Tips! Håll pekaren över en redan upptagen ruta så kan du se om det finns en text kopplad till rutan. Om rutan/bilden har en web-länk kopplad till sig kan du klicka på rutan och komma till hemsidan som är kopplad. Om du själv vill ha en större bild än en ruta ger så kan du “köpa” fler intill varandra så pusslar vi ihop dom till en bild!

Rutor som har symbolenRär reserverade av Iglekärrsfaddrar. Dom “köper” rutor “på avbetalning” och har reserverat rutor för kommande betalningar via autogiro. Vill du också bli Iglekärrsfadder kan du läsa mer om det på Skogsfadder-sidan.