Karin och Jonas

Jonas och Karin

Träd greppar jorden med sina rötter. Genom rötterna delar träden livet och ger varandra näring. Kronan sträcker sig mot himlen och ger skugga och lä till den som det behöver. Bröllop innebär också att ta grepp, att rota sig, dela och sträcka sig mot livet, att ge varandra näring och skugga.

Allt levande har en rätt att få blomstra, och fri natur har ett värde bortom nyttovärdet för oss. Men nu är det dessutom kode rød för klimatet och biologisk mångfald. Att ge möjligheten att bevara gamla skogar via Naturarvet är ett liten pragmatisk handling. Som träd står vi där vi står.

Vi som familj har mycket glädje av naturen när vi söker oss ut från staden. Att vara i naturen och uppleva harmoni med den och de livene den rymmer, kan ge oss sann glädje. Att vi är beroende av andra liv innebär at vi er vid liv. Bröllopet manifesterar våra band till varandra. Vi vill sträcka oss mot himmelen, greppa livet og vårda våra røtter.

Du kan ge gåvor till insamlingen på två sätt:
1. Ge en gåva via Klarna eller Swish och skicka ett mail till info@naturarvet.se med rubrik ”Karin och Jonas” och ange givarens/nas namn, gåvans belopp och betaldatum.

2. Ge en gåva med meddelandet ”Jonas och Karin” via bankgiro, plusgiro eller överföring från utländskt konto.
Naturarvets bankkonto i Nordea
IBAN: SE74 9500 0099 6026 0901 1172.

Alla gåvor som samlas in kommer att tillsammans öronmärkas som en yta motsvarande 160 kvm per tusen kronor i en fjällnära skog vid Stora Blåsjön i Strömsunds kommun, Jämtland.