Sista chansen!

 

Sista chansen att bevara gammelskog*
Sista chansen att bromsa klimatkrisen**
Sista chansen att bidra via Facebook***

Ge en Facebookgåva till Naturarvet nu!

Gammelskogar som du skyddar är världsbäst som kolinlagrare, artbevarare och friluftsmål. Din gåva bidrar till att rädda gammelskog lokalt med direkt effekt för klimatet globalt. Sista chansen att bevara dem är nu!

Nästa steg: Använd ditt Facebook-nätverk för att göra en positiv skillnad innan Facebook-insamlingar stängs den sista juni 2024. Starta en egen Sista Chansen! insamling till förmån för Naturarvet idag! Du gör det med några klick på Facebook. Se till att insamlingen avslutas senast 30 juni 2024. Gåvor som kommer in efter det datumet återbetalar Facebook till givaren.

* Sista chansen att bevara gammelskogen. Bara ca 3 % av Sveriges landareal är oskyddad gammelskog, som är världens bästa kolinlagrare, kolsänka, artbevarare och friluftsmål. Om 10 år kan det vara för sent – Rädda de sista gammelskogarna och dig själv idag!

** Sista chansen att bromsa klimatkrisen. Klimatforskarna är överens – 1,5 graders målet kommer att överskridas. Tillsammans kan vi bromsa klimatkrisen genom att först skydda alla återstående gammelskogar och sen restaurera och skydda skadad natur. Rädda de sista gammelskogarna och dig själv idag!

*** Sista chansen att bidra via Facebook. Bara Facebook användare som tidigare har startat eller gett en gåva till en insamling kan fortfarande starta en egen insamling. 30 juni avslutas möjligheten att samla in pengar till välgörenhet via Facebook i EEG. Delta i vår slutspurt idag!

Starta en Facebookinsamling

Dela denna insamling som Lo Jarl har startat eller skapa en egen insamling nedan. Kom ihåg att bjuda in andra att bidra och delta.
När du skapar en egen insamling så följ dessa steg:

På en datorKlicka här för att skapa en insamling till Naturarvet. Under fliken Detaljer gör följande:

På en smartphoneKlicka här för att öppna Facebook appen.