Sex nya motiv till gåvobevis i Skogsbutiken

Finaste gåvan till jul

Gammelskogen – världens bästa kolinlagrare och artbevarare

Ge bort en gåva

Ge bort den finaste gåvan till jul – att skydda en bit gammelskog, världens bästa kolinlagrare och artbevarare – och ge mottagaren ett fint gåvobevis, som du beställer i Naturarvets ”Skogsbutiken”. Nu har vi sex nya motiv (foton: Ywonne Jarl och Lo Jarl):

Strandal från Söderboda på Gräsö, Uppland.(YJ)

Skärgårdstall från Söderboda på Gräsö, Uppland.(LJ)

Ek-bokskog i höstskrud, Ekås i Gällared, Halland.(LJ)

Ek-bok-dunge med ljuskontrast, Ekås i Gällared, Halland.(YJ)

BokElefant (med ögon), Ekås i Gällared, Halland.(YJ)

MossKrokodil (med ögon och tänder), Ekås i Gällared, Halland.(YJ)

Vi tror att du kommer att älska de nya motiven. Alla de 21 äldre motiven finns kvar att välja mellan också. Du kanske har missat något av dem tidgare?

För den riktigt speciella gåvan har vi skogsrutor från tre områden,
Ekås i Halland, Ullersjöbäcken i Jämtland och Söderboda i Uppland.
Du får gåvobevis med koordinater till rutans/rutornas mitt att ge bort till någon som du vill visa uppskattning. Rutorna kan förses med titel, bild och länk till en hemsida. Varför inte ge bort skogsrutor som företagets julgåva!

insamlingssidan för Ekås ek-bokskog hittar du en insamlingskarta med tabell där paraplyträd och paraply-ytor finns markerade. Du kan bli dessa unika platsers beskyddare eller ge bort dem för att uppskatta någon/något. Beställ ett paraplyträd eller paraply-yta genom att klicka på en länk i tabellen. Med varje paraply-träd/yta följer ett unikt gåvobevis med foto från trädet/platsen. Gåvobeviset anger hur mycket koldioxid ytan kan lagra varje år.