Insamling till minne av

Anders Hermodsson

Select language

Vi vill tacka för den fina uppslutningen kring denna insamling. Tillsammans har 254 gåvor resulterat i 95 124 kr, som kommer att öronmärkas för en yta gammelskog motsvarande ungefär en amerikansk fotbollsplan med sido-area. Vi uppdaterar med mer information när en yta har öronmärkts. Fortsätt gärna att bidra till insamlingen, så kan en ännu större yta gammelskog bevaras för all framtid till Anders minne.

Lo Jarl, Verksamhetsledare, Naturarvet

Anders märktes och berörde. Inte bara genom sin fysiska storhet utan även den levnadsglädje han spred omkring sig. Han älskade naturen, sporten, maten, vännerna och familjen. Han hade en närvaro och ett stort hjärta. Skogen var med honom redan från barnsben och han delade den sedan med sin livskärlek genom långa skogspromenader. Han var stark, modig och kärleksfull in i det sista. Tack Anders att vi fick dela livet med dig.

”Vandra du på denna jord,
så finner du
och vinner ju
det största livet har,
dagar som är kvar.”

Till minne av Anders önskar de närmaste att minnesgåvor samlas in för att öronmärka en yta i Svartsundets gammelskog. Tänk att få ge honom en egen skog där han kan bara vara! Den ytan kommer genom Naturarvet att bevaras för evigt och kunna besökas av var och en som vill minnas Anders i naturen.

Hälsar Erland, Kajsa , Jakob, Jesper familjenhermodsson@gmail.com och Annelie annelie.sjostrand@hotmail.com.

Du kan ge din minnesgåva på olika sätt:

Du kan Swisha genom att skanna koden till höger med Swish-appen

Skapa ett eget minnesblad här i skogsbutiken och mejla till Erland, Kajsa, Jakob, Jesper eller Anneli. Vi ordnar utskrift och postar om du väljer det vid utcheckningen i skogsbutiken.
Ge en gåva via Klarna eller Swish och skicka ett mail med ditt namn och gåvans belopp.

Ge en gåva med meddelandet ”Anders minne” via bankgiro eller plusgiro.

Bidra till Facebookinsamlingen på denna Facebooklänk.

Alla gåvor som samlas in kommer att tillsammans öronmärkas som en yta motsvarande 80 kvm per tusen kronor i Fågelskärsuddens gammelskog på Gräsö i Roslagen. Du kan se var ytan ligger på en karta här.