Ekås ek-bokskog finns nu på hemsidan

Ekås ek-bokskog

Tre nya sidor på hemsidan

Nu finns tre sammanhängande sidor för Ekås ek-bokskog på hemsidan.

  1. Du kan läsa om fastigheten, om naturen och dess arter, om vikten av att skydda Ekås ek-bokskog för klimatet och om hur du hittar dit på Ekås ek-bokskogs informationssida.
  2. Du kan läsa om olika sätt att bidra till insamlingen och se en insamlingskartainsamlingssidan. Här kan du också se vilka spännande paraply-ytor och paraply-träd som finns tillgängliga att beställa. Kolla i tabellen under kartan.
  3. Du kan reservera skogsrutor på måltavlan för Ekås ek-bokskog E1. Tar rutorna slut snabbt kommer det att finnas två måltavlor till, E2 och E3, som vi publicerar i tur och ordning när de föregående måltavlorna är fullbokade.

  I Skogsbutiken lanserar vi samtidigt två nya motiv från Ekås ek-bokskog med lekfullt photoshoppade foton av Ywonne jarl: BokElefanten och MossKrokodilen. Dessa motiv passar barn i alla åldrar.


  Ha det nu så roligt när du läser om Ekås ek-bokskog, ger bort gåvor med roliga gåvobevis och beställer skogsrutor som du definitivt vill besöka i vår när ädellövskogens blad gått i knopp och fågelsången ljuder i grönskan eller nästa höst när trädens kronor skiftar i alla färger från gult till rött.

  Passa på att njuta av lite fler bilder från bildgalleriet som vi la upp när vi skrev om förvärvet i vårt nyhetsbrev i september.